behandelingen

Plexr Soft Surgery is het revolutionaire alternatief voor cosmetische chirurgie. De methode is relatief nieuw, maar wordt in het buitenland al met veel succes toegepast. Ook in Nederland worden de behandelingen steeds populairder. Met Plexr is het namelijk mogelijk om zonder snijden tal van ingrepen uit te voeren die voorheen alleen in operatiekamers mogelijk waren.

Plexr wordt met veel succes ingezet bij de volgende behandelingen:

 

Maak nu een afspraak

Boven ooglidcorrectie zonder snijden

Heeft u last van zware of hangende oogleden, maar ziet u op tegen een operatie? Plexr is het veilige en betaalbare alternatief voor een chirurgische ooglidcorrectie, terwijl de resultaten vergelijkbaar zijn met die van een operatie. U hoeft niet onder het mes, hoeft niet onder narcose en heeft geen last van hechtingen of littekenvorming. Bovendien herstelt u sneller dan na een operatie. Lees hier alles over een bovenooglidcorrectie zonder snijden.

Onder ooglidcorrectie zonder operatie

Plexr is dé methode om fijne lijntjes onder de ogen helemaal weg te werken en diepere plooien spectaculair te vervlakken. De methode werkt op basis van plasma: kleine aanrakingen die voor een directe verstrakking en lift van de huid zorgen. Direct na de behandeling is het resultaat al zichtbaar: fijne lijntjes zijn compleet verdwenen en diepere rimpels zijn zichtbaar vervlakt. Lees hier meer over een onderooglidcorrecties zonder operatie.

 

Neem vrijblijvend contact op

Kraaienpootjes verwijderen

Plexr is een zeer effectieve methode om kraaienpootjes aan te pakken. De behandeling verwijdert fijne lijntjes volledig, en diepe plooien zijn na een behandeling spectaculair vervlakt. In tegenstelling tot een botoxbehandeling, die je om de paar maanden moet herhalen, is de Plexr-methode definitief: de rimpels zijn vaak na één behandeling al vervlakt of verdwenen. Lees hier meer over kraaienpootjes verwijderen met Plexr.

Bovenliprimpels verwijderen

Plooien boven de bovenlip zijn eenvoudig met een Plexr-behandeling te vervlakken. Door de huid rond de plooien bij de bovenlip met plasmastralen te behandelen, zorgt Plexr binnen een paar minuten al voor een duidelijk zichtbare verstrakking van plooien in het mondgebied. Fijne lijntjes verdwijnen in zijn geheel en diepere rimpels zijn al direct na de behandeling minder diep, waardoor uw huid er jaren jonger uitziet. Door de aanmaak van nieuw collageen wordt de huid steviger en elastischer, en het resultaat is blijvend. Lees hier meer over het verwijderen van bovenliprimpels met Plexr.

Hoe werkt Plexr?

De Plexr-methode werkt op basis van plasma. Door heel kleine aanrakingen wordt de bovenste laag van de huid plaatselijk verdampt, waardoor een verstrakkend en liftend effect optreedt. U ziet het resultaat al direct na de behandeling: lijnen zijn verdwenen, plooien zijn aanmerkelijk vervlakt en het hele behandelde gebied is strakker geworden. Er hebben zich korstjes gevormd, die er na een dag of vijf weer af vallen. De nieuwe huid die dan te voorschijn komt is effectief verjongd. Plexr stimuleert de huid namelijk om vers collageen aan te maken, dus uw nieuwe huid is niet alleen strakker, maar ook écht jonger dan voor de behandeling.

Contact:

E: info@plexrcosmedicsolutions.nl

T: 06 51603611

Plexr behandelingen

Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult