Bovenooglidcorrectie

Plexr: bovenooglidcorrectie bij hangende oogleden

Bovenooglidcorrectie: Overhangende bovenoogleden zijn een veel voorkomend probleem. Het hoort bij het verouderingsproces, en de ene persoon heeft er meer last van dan de andere. Vaak is de oorzaak erfelijk: als overhangende oogleden veel in uw familie voorkomen, is de kans dat u er zelf mee te maken krijgt ook groter. Als u last heeft van hangende oogleden, of u wilt er graag jonger of wakkerder uitzien, dan kunt u besluiten tot een ooglidcorrectie.

Ik wil een gratis consult

Een bovenooglidcorrectie met Plexr

Bij een ooglidcorrectie wordt een teveel aan huid boven het bovenooglid verwijderd. Na de behandeling is het ooglid is weer zichtbaar, waardoor u er jonger en wakkerder uitziet. Het voordeel van Plexr boven een chirurgische ingreep is dat het resultaat van de behandeling heel natuurlijk is. In plaats van dat u er ‘gelift’ uitziet, oogt u gewoon jaren jonger, omdat uw huid wordt gestimuleerd om zich te vernieuwen. Met Plexr verjongt uw huid zich dus van binnenuit.

Ik wil meer informatie

Plexr lift en verjongt het bovenooglid

Hieronder ziet u het resultaat van een Plexr-behandeling na een paar maanden. Links is de foto voor de behandeling, waarin er duidelijk een deel van het bovenooglid overhangt. Rechts is de foto na de behandeling: het teveel aan overhangende huid is verwijderd, en de huid eronder en eromheen is strakker en jonger door nieuwe collageenaanmaak. Ook voor het behandelen van kraaienpootjes of  het verwijderen van rimpels onder de ogen is Plexr heel geschikt.

Plexr Leeuwarden voor en na fotosDirect na de behandeling al resultaat

Direct na de behandeling is het ooglid al duidelijk zichtbaar. Er zijn bruine plekjes te zien op het bovenooglid. Deze plekjes worden korstjes, die binnen vier tot zeven dagen van de huid vallen. Het is belangrijk om de korstjes vanzelf af te laten vallen, om de huid eronder zelf te laten herstellen en de collageen aanmaak te bevorderen. Als de korstjes verdwenen zijn, is de huid eerst nog wat rood. Dat is de nieuwe, verjongde huid. De roodheid verdwijnt in de loop van de weken vanzelf, en doordat de huid nieuw collageen aanmaakt, is het liftende effect na een paar maanden optimaal.

Is Plexr iets voor mij?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult