Kraaienpootjes behandelen

Kraaienpootjes vervlakken met Plexr

Plexr is een zeer effectieve methode om kraaienpootjes aan te pakken. De behandeling verwijdert fijne lijntjes volledig, en diepe plooien zijn na een behandeling spectaculair vervlakt. In tegenstelling tot een botoxbehandeling, die je om de paar maanden moet herhalen, werkt Plexr definitief: de rimpels zijn vaak na één behandeling al vervlakt of verdwenen. Lees hier hoe de Plexr-plasmabehandeling precies werkt

Ik wil een vrijbijvend consult

Veiliger dan een operatie

Omdat er bij een Plexr-behandeling niet uw huid wordt gesneden, is de kans op complicaties vele malen kleiner dan bij een chirurgische ingreep. U heeft niet te maken met hechtingen, en dus ook niet met ontstekingen of littekenvorming. Ook de hersteltijd is aanzienlijk sneller: al na vijf dagen vallen de kleine korstjes van de huid en is de nieuwe, strakkere huid zichtbaar. In deze blog leest u meer  over de verschillen tussen een operatie en Plexr.

Rimpels verwijderen, maar dan betaalbaar

Naast het feit dat een Plexr-behandeling veilig is en u er sneller van herstelt, is Plexr ook nog eens uitermate betaalbaar. Een behandeling kost maar een fractie van de prijs van een operatieve ingreep, en dat terwijl het resultaat hetzelfde is. Het is dus niet zo verwonderlijk dat steeds meer mensen kiezen voor deze non-invasieve, betaalbare behandeling die net zo’n goed en duurzaam resultaat biedt als een operatie.

Kraaienpootjes: de rimpels of plooien bij de ogen

Kraaienpootjes zijn de fijne lijntjes of diepere rimpels aan de zijkant van de ogen. Bijna iedereen krijgt hier vroeger of later mee te maken: ze horen bij het ouder worden. Deze rimpels worden vaak als charmant beschouwd, maar niet iedereen is er even blij mee. Voor degenen die van deze rimpels af willen maar opzien tegen een chirurgische ingreep, is Plexr het ideale alternatief. Met deze methode kunnen fijne lijntjes worden verwijderd en diepere rimpels worden vervlakt. Na de behandeling ziet u direct resultaat: de fijne lijntjes zijn verdwenen en de diepere plooien zijn fijne lijntjes geworden. Deze voor- en nafoto’s laten zien hoe goed deze medische plasmamethode werkt.

Maak direct een afspraak

 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult