Onderooglidcorrectie

Onderooglid correctie zonder snijden

Plexr is de meest effectieve methode om fijne lijntjes rond het onderooglid helemaal weg te werken en diepere plooien spectaculair te vervlakken. De methode werkt op basis van plasma: kleine aanrakingen die voor een directe verstrakking en lift van de huid zorgen. Direct na de behandeling is het resultaat al zichtbaar: fijne lijntjes zijn compleet verdwenen en diepere rimpels zijn zichtbaar vervlakt.

maak vrijblijvend een afspraak

 

Veiliger dan een operatie

Omdat er bij een Plexr-behandeling niet uw huid wordt gesneden, is de kans op complicaties vele malen kleiner dan bij een chirurgische ingreep. Er zijn geen hechtingen, waardoor de kans op ontstekingen of littekenvorming veel kleiner is. Ook de hersteltijd is aanzienlijk sneller: al na vijf dagen vallen de kleine korstjes van de huid en is de nieuwe, strakkere huid zichtbaar.

Betaalbare onder ooglidcorrectie

Naast het feit dat de Plexr-methode veilig is en u er sneller van herstelt, is de behandeling ook nog eens heel betaalbaar. Een behandeling kost maar een fractie van de prijs van een operatieve ingreep, en dat terwijl het resultaat hetzelfde is. Geen wonder dat veel mensen kiezen voor deze non-invasieve, betaalbare behandeling die prachtige resultaten biedt. Bekijk hier onze tarieven.

Hoe ontstaan rimpels onder de ogen?

Met de jaren vormen zich plooien aan de zijkant van de ogen en onder de ogen. 3 Plexr OnderoogDe huid onder het oog heeft doorgaans de neiging te gaan hangen doordat het vet onder het oog wat naar beneden zakt. De huid wordt dunner en rimpeliger, waardoor de ogen er holler uitzien en er donkere cirkels kunnen ontstaan. Een Plexr-behandeling verstrakt de huid onder de ogen: al na één behandeling zijn diepe plooien zichtbaar vlakker en zijn fijne lijntjes geheel verdwenen.

neem vrijblijvend contact op

Op de foto’s hieronder ziet u het verschil voor en na een behandeling. Na de Plexr-sessie zijn de diepe plooien onder het oog zo goed als verdwenen.

 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult