Bovenliprimpels vervlakken

Rimpels boven de lip

Plooien bij de bovenlip worden ook wel ‘plooirokje’ of’barcode’ genoemd. Deze bovenliprimpels komen veel voor en worden vaak als hinderlijk ervaren. Wie veel rookt, heeft eerder te maken met rimpels boven de bovenlip. Maar ook ook niet-rokers kunnen te maken krijgen met deze rimpels, door zonneschade, luchtverontreiniging, stress, of genetische aanleg. Plexr is de meest effectieve methode om rimpels boven de lip te vervlakken.

Bovenliprimpels verwijderen

Door de huid rond de plooien bij de bovenlip met plasmastralen te behandelen, zorgt Plexr binnen een paar minuten al voor een spectaculaire verstrakking van plooien in het mondgebied. Fijne lijntjes verdwijnen en diepere rimpels zijn al direct na de behandeling zichtbaar minder diep, waardoor u er jaren jonger uitziet. Door de aanmaak van nieuw collageen wordt de huid steviger en elastischer, en het resultaat is blijvend.

Alternatief voor fillers

Niet alleen biedt Plexr een mooier resultaat dan fillers, het resultaat is ook blijvend. Semi-permanente fillers zijn altijd een tijdelijke optie (6-12 maanden). Aan een behandeling met Plexr komen geen naalden of geen lichaams-vreemde substanties te pas, maar krijgt u wel een blijvend resultaat. Bovendien stimuleert Plexr de aanmaak van collageen, waardoor uw huid in de maanden na de behandeling nog steviger wordt.

Mondrimpels betaalbaar verwijderen

Een Plexr-behandeling is veilig, en het herstel verloopt relatief snel. Bovendien is de behandeling heel betaalbaar, zeker in vergelijking met een operatieve ingreep. Logisch dus dat deze behandeling steeds populairder wordt. Een Plexr-behandeling is non-invasief (dus zonder naalden of scalpels), betaalbaar en biedt prachtige resultaten. Elke behandeling is maatwerk; u krijgt dus altijd een consult vooraf waarin we u uitgebreid voorlichten over de behandeling, het herstel en het te verwachten eindresultaat.

Ik wil vrijblijvend contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult