Bovenlip rimpels verwijderen: fillers of plasma?

Bovenlip rimpels verwijderen: fillers of plasma?

Rimpels en lijntjes boven de mond – bijna alle vrouwen krijgen ermee te maken, en velen willen er graag wat aan laten doen. Tegenwoordig kun je kiezen uit verschillende anti-rimpelbehandelingen. Om bovenlip rimpels te verwijderen wordt het meest gebruik gemaakt van injecties met fillers en Plexr-plasmabehandelingen. Wat zijn de verschillen tussen deze behandelingen, en welke methode geeft het meest duurzame en natuurlijke resultaat? In deze blog lees je er alles over.

Bovenlip rimpels vullen met fillers

Bij de behandeling van rimpels boven de bovenlip – het zogenaamde plooirokje – kiezen veel mensen voor fillers.bovenlip rimpels Daarbij wordt een vulmiddel in de rimpel gespoten, waardoor die hoger in de huid komt te liggen en vervlakt. Deze behandeling moet om de paar maanden herhaald worden. Het probleem met fillers om bovenlip rimpels te vervlakken, is dat het technisch lastig is om de rimpels met een injectienaald nauwkeurig op te vullen. De rimpeltjes zijn te subtiel, en fillers komen vaak niet op de goede plek terecht, waardoor het resultaat niet mooi wordt. Een tweede probleem is de goede doorbloeding van het gebied rond de mond, die ervoor zorgt dat fillers relatief snel worden afgebroken. Bij andere gebieden – zoals de plooi tussen de neus en de lip – geven fillers een goed resultaat.

Bovenlip rimpels verwijderen met Plexr plasma

Een andere techniek is de Plexr-plasmamethode. Daarbij wordt de huid op kleine puntjes rondom de rimpel of plooi ‘verdampt’. Hierdoor trekt de rimpel automatisch omhoog, en vervlakt. Het voordeel: het resultaat is direct zichtbaar en de huid wordt gestimuleerd om collageen aan te maken. De huidcellen vernieuwen zich, en je huid wordt in feite jonger dan hij was. Eén behandeling geeft al een goed resultaat. Afhankelijk van de diepte van de rimpels kan een tweede behandeling nodig zijn. Daarna is de rimpel blijvend vervlakt. Bij een plasmabehandeling met Plexr gaat het om een ingreep waarvan je huid een aantal dagen moet herstellen, met korstjes en roodheid. Houd dus rekening met de hersteltijd als je voor deze behandeling kiest.

Rimpels permanent verwijderen of een ‘quick fix’?

Wil je je huid blijvend verbeteren en bovenlip rimpels permanent verwijderen, dan is een Plexr-plasmabehandeling met afstand de beste optie. Fillers lijken een ‘quick fix’, maar uiteindelijk geeft deze snelle oplossing voor het opvullen van bovenlip rimpels vaak niet het gewenste resultaat. Ook zijn fillers uiteindelijk een stuk duurder doordat je de behandeling moet blijven herhalen. Een plasmabehandeling met Plexr geeft een beter resultaat, is eenmalig en verjongt je huid van binnenuit. Een duurzame oplossing, zowel voor je huid als voor je portemonnee.

Kies altijd voor het medische plasma-instrument Plexr

Als je voor een plasma-behandeling kiest, is het essentieel dat je kiest voor een medisch plasma-instrument. Plexr is het enige instrument dat medisch is getest. Door de populariteit van plasmabehandelingen om rimpels te verwijderen zijn er in korte tijd veel goedkope instrumenten op de markt gekomen, die beweren hetzelfde te doen als Plexr. Voor deze instrumenten zijn geen medische studies verricht – ze liften mee op de goede reputatie van Plexr, waarvan de resultaten wél uitgebreid zijn bewezen. Bovendien kunnen niet-medische instrumenten de huid beschadigen en voor blijvende littekens en pigmentvlekken zorgen. Kies bij een plasmabehandeling dus voor het medische instrument Plexr.

Geïnteresseerd in een plasmabehandeling met Plexr? Maak nu een afspraak bij dr Daniel Chesik voor een gratis en vrijblijvend consult.

Give a Reply

Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult