Ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie

Heeft u last van hangende oogleden of wallen? Dan kan een ooglidcorrectie een oplossing zijn. Een ooglidcorrectie met Plexr geeft u een energiekere uitstraling.

Mensen willen vaak een ooglidcorrectie om cosmetische redenen. Wanneer ze in de spiegel een vermoeid gezicht zien bijvoorbeeld, terwijl ze toch goed geslapen hebben. Of wanneer ze een sombere uitstraling hebben, terwijl ze eigenlijk heel vrolijk zijn. Daarbij kunnen hangende oogleden of wallen mensen ook ouder laten lijken. Een Plexr ooglidcorrectie geeft u weer een frisse oogopslag.

Ik wil meer informatie

 

Een oorzaak van hangende oogleden: huidveroudering

Door huidveroudering ontstaat een overschot aan huid bij de oogleden. U merkt dat uw oogleden zwaarder voelen en in rust lager hangen. Het kost u meer energie om uw ogen helemaal open te houden en u heeft vaker last van vermoeide ogen. Er is vaak sprake van een zwaar en drukkend gevoel, vermoeidheid of hoofdpijn. Dit kan te maken hebben met overtollige huid of met verslapping van spieractiviteit van het ooglid. In dit geval kunt u een bovenooglidcorrectie overwegen. Wanneer u een teveel aan huid heeft onder uw ogen en u zich ergert aan rimpels, ‘zakken’ of wallen, dan kunt u overwegen dit te laten verhelpen door een onderooglidcorrectie.

 

Vanaf welke leeftijd

De meeste mensen laten een ooglidcorrectie doen vanaf hun veertigste jaar. Maar wanneer hangende oogleden in de familie zitten, kan erfelijke aanleg ervoor zorgen dat u al veel eerder over zo’n ingreep nadenkt. Ook op latere leeftijd wordt een ooglift nog regelmatig gedaan. We worden immers steeds fitter en vitaler oud en willen dan een uitstraling die daarbij past.

 

Cosmetische ooglidcorrectie

Een boven- of onderooglidcorrectie, ook wel ooglift genoemd, kan uitgevoerd worden om verschillende redenen. Een medische aanleiding als zichtsbeperking of hoofdpijn, of uit esthetisch oogpunt, omdat u moeite heeft met hoe u eruitziet. Omdat het meestel om een cosmetische ingreep gaat, wordt een ooglidcorrectie door de zorgverzekeraar niet vergoed.

 

 

 

Dr Daniel Chesik, de specialist in het Noorden

Overweegt u een ooglidcorrectie? Bij Plexr Cosmedic Solutions  wordt u behandeld door dr Daniel Chesik, een ervaren en eerlijke huidspecialist. Omdat elk gezicht en elke huid anders is, is elke behandeling maatwerk. Wilt u weten wat een Plexr-behandeling u zou kunnen opleveren? Neem dan contact op voor een afspraak op een van onze Plexr behandellocaties. Een consult is altijd gratis en vrijblijvend.
T: 06 513611
E: info@plexrcosmedicsolutions.nl

Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult