Over ons

Over Dr. Daniel Chesik

Dr. Daniel Chesik komt uit de Verenigde Staten. Dr. Daniel Chesik PlexrHij heeft in Duitsland zijn studie gevolgd en is in 2004 aan het Universitair Medisch Centrum Groningen gepromoveerd in de medische wetenschappen. Hij is expert op het gebied van celgroei, weefselherstel en wondheling. Na elf jaar lang werkzaam te zijn geweest op de afdeling neurologie van het UMCG heeft hij zich gespecialiseerd in het behandelen van huid- en vaatproblemen en huidveroudering. Hij is deskundige op het gebied van Plexr plasmalifting als alternatief voor chirurgische ingrepen en biedt deze behandeling op verschillende locaties in Nederland aan.

Specialist in huidverbetering

In 2013 richtte Dr. Daniel Chesik Skin Clinic Assen op, waar hij zich toelegde op het behandelen van diverse huidproblemen, zoals rosacea, couperose, pigmentproblemen, ouderdomsvlekken, zonneschade, en algemene huidproblemen (droge huid, grove poriën, etc.), brandwonden, littekens en ontharing. Zijn verdere expertise omvat het gebruik van laser voor vasculaire problemen, pigmentatie en tatoeageverwijdering, Intense Pulsed Light (IPL), chemische peelings (exfoliatie), microdermabrasie (het egaliseren van de huid), cryolipolyse (vetreductie), microneedling (tegen huidveroudering) en Plexr Plasma Surgery (huidliftende behandeling tegen rimpels).

Ooglidcorrecties en rimpelverwijdering met Plexr

Dr. Daniel Chesik is een van de eerste specialisten in Nederland die zich heeft verdiept in non-chirurgische ooglidcorrecties. Plexr Plasma Lift viel al een paar jaar op door goede resultaten in het buitenland, maar begint nu pas in Nederland aan populariteit te winnen. Dr. Daniel Chesik heeft zich als een van de eerste doctors gespecialiseerd in het gebruik van Plexr Plasma Lift om oogleden te liften en om kraaienpootjes en mondrimpels te verwijderen. Hij zag in Plexr een uitstekend alternatief voor chirurgische ooglidcorrecties voor mensen die wel graag een ooglidcorrectie willen, maar die liever geen operatie willen. En omdat er bij een Plexr-behandeling geen lichaamsvreemde stoffen in de huid worden gespoten, zoals bij botox of fillers, is Plexr ook heel geschikt voor mensen die op een natuurlijke manier willen worden behandeld.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult