Plooien en rimpels bij de oren verstrakken met plexr

Plooien en rimpels bij de oren verstrakken met Plexr

Plooien en rimpels bij de oren verstrakken met plexr is een ideale manner om de huid in deze regio van het gezicht te verstrakken.

Plooien en rimpels bij de oren verstrakken met Plexr

Dr. Daniel Chesik verhelpt diverse huidproblemen met Plexr plasma lift. Maar de behandeling is ook heel geschikt  voor het vervlakken van plooien bij de oren. Naast het liftende en verstrakkende effect wordt de huid bio-stimulatief uitgedaagd om het herstelmechanisme aan te schakelen, met celgroei en collageenaanmaak als gevolg. U krijgt een nieuwe en jongere huid.

Direct zichtbaar resultaat

Met de jaren verslapt de huid aan de voorkant bij de oren. Er ontstaan plooitjes, het zogenaamde ‘mannenoor’. Deze plooien zijn te corrigeren met een Plexr-behandeling. De overtollige huid wordt verwijderd. Door het liftende effect van  Plexr is de behandeling ook heel geschikt voor andere zones, waaronder de hals- en kaaklijn.

 

 

De behandeling van plooien en rimpels bij de oren

Plexr biedt een natuurlijk en duurzaam alternatief voor fillers of chirurgische correcties. Danaast is Plexr  veilig en pijnloos en eenvoudig uit te voeren. In tegenstelling tot de zwelling die na een behandeling  rond de ogen ontstaat, is er weinig zwelling bij de oren na een behandeling. Door de aanrakingen van de plasmastraal trekken de huidvezels samen, wat zorgt voor een liftend effect. Tijdens de herstelperiode (ongeveer een week) ontstaat er een gebied waar de huid gelift en stevig is. Dit komt door de aanmaak van collageen en elastine in de diepere lagen van de huid. Het resultaat is een natuurlijk verjonging van de behandelde huid.

 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult