Rimpels PlexR

Rimpels behandelen met PlexR

Rimpels behandelen met Plexr

Plexr is het nieuwste alternatief voor chirurgische ooglidcorrecties, bovenliprimpels, slappe huid onder de ogen, Huidveroudering rimpelsfronsrimpels, kraaienpootjes, hangende oogleden en rimpels in het algemeen. Plexr-instrumenten genereren een medische plasmastraal die zonder operatie een resultaat levert dat vergelijkbaar is met een operatieve ingreep, zoals een ooglidcorrectie. Als enige echte medische plasma-instrument wordt Plexr al een aantal jaren met succes in het buitenland ingezet, en de methode wordt in Nederland nu ook steeds populairder. 

Plexr: non-chirurgische behandeling tegen rimpels

Met een Plexr-behandeling wordt de bovenste huidlaag aangestipt met plasma, waardoor er kleine stukjes huidlaag ‘verdampen’. Daardoor verstrakt de huid in het omringende gebied, wat een liftende werking tot gevolg heeft. Op die manier zijn rimpels heel goed te corrigeren, zonder dat er in de huid gesneden hoeft te worden. Geen narcose, geen messen, geen hechtingen en u houdt geen littekens over. De hersteltijd is minimaal en duurt in de regel een week.

Nieuwe collageenaanmaak verbetert rimpels

Een Plexr-behandeling verjongt de huid van binnenuit. Door de plasma-aanrakingen wordt het huidweefsel Huidveroudering rimpelsgestimuleerd om meer collageen aan te maken, wat zorgt voor een stevige huid. Door de verhitting van de Plexr-straal worden stukjes huid verdampt; dit veroorzaakt ‘gecontroleerde schade’. Tijdens het herstelproces wordt niet alleen aan de oppervlakte nieuwe huid gegenereerd, maar ook in de diepere huidlagen wordt extra collageen aangemaakt als onderdeel van het totale herstel. De huid in en rond een rimpel is niet alleen direct na de behandeling strakker, maar wordt in de maanden na de behandeling ook nog eens veel steviger.

Een natuurlijk resultaat door eigen herstelproces

Wie een weerzin heeft tegen het inspuiten van lichaamsvreemde stoffen, die voor een ‘gelifte’ of onnatuurlijke look kunnen zorgen, vindt een alternatief met de blijvende resultaten van Plexr. Direct na de behandeling ziet u al resultaat: rimpels zijn verstrakt. Rimpels zoals kraaienpootjes, mondrimpels, bovenliprimpels, en slappe huid onder de ogen zijn heel goed met Plexr te behandelen. Door de oppervlakte van de huid te beschadiging wordt de huid gedwongen zelf te herstellen. Dat zorgt voor een heel natuurlijk resultaat: een stevige huid en minder rimpels. 

  • GEEN OPERATIE
  • KORTE HERSTELTIJD
  • NATUURLIJK RESULTAAT

 

PLEXR IS HET ENIG MEDISCHE PLASMA-INSTRUMENT TEGEN RIMPELS

PlexR Rimpels
De tip geleidt stroom, er gaan dus geen naalden de huid in.

Als u voor een ooglidcorrectie met Plexr kiest, weet u zeker dat u wordt behandeld met een medisch plasma-instrument. Sommige behandelaars adverteren met plasma-behandelingen, terwijl ze geen officieel Plexr-instrument hebben. Vaak hebben ze dan een apparaat van mindere kwaliteit. Meer informatie over de voor- en nadelen van alternatieve instrumenten leest u hier. Plexr is het enige instrument met een medische standaard – het mag dan ook alleen worden gebruikt door doctors. Er is veel onderzoek gedaan naar de resultaten, risico’s en contra-indicaties met PlexR. Wees dus sceptisch bij adverteerders die beweren resultaten te behalen die ‘vergelijkbaar zijn met Plexr’. Zulke gevaarlijke beweringen door andere fabrikanten, leveranciers of zelfs behandelaars zijn nergens op gebaseerd, behalve op de wens om een vergelijkbare behandeling te willen bieden. 

RIMPEL BEHANDELINGEN OP VERSCHILLENDE LOCATIES

Dr. Daniel Chesik (VS) is de Plexr-specialist van Noord-Nederland en voert Plexr behandelingen uit op verschillende locaties in Nederland. Een ooglidcorrectie of een anti-rimpelbehandeling met Plexr is heel betaalbaar. Dit zijn onze tarieven. Wilt u meer informatie over een ooglidcorrectie of rimpelbehandeling zonder snijden? Klik dan hier

Benieuwd naar onze andere behandelingen? Klik dan hier.

 

Give a Reply

Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult