Wat is Plexr?

Wat is PlexR?

Wat is Plexr? Heeft u last van overhangende oogleden, maar wilt u liever geen chirurgische ingreep? Plexr is het revolutionaire alternatief voor een operatieve ooglidcorrectie. Deze innovatieve behandeling lift uw huid zonder dat u onder het mes hoeft. Plexr wordt al sinds een paar jaar met groot succes in het buitenland (o.a. Engeland, Duitsland, Italië, Frankrijk) toegepast als alternatief voor chirurgische ooglidcorrecties. Ook kraaienpootjes en bovenliprimpels zijn heel effectief te verwijderen met deze nieuwe methode. Plexr wint ook in Nederland snel aan populariteit. Geen wonder, want het resultaat is minstens zo mooi als bij een chirurgische ingreep, terwijl de behandeling niet invasief is. De methode is veiliger en sneller, en biedt blijvend resultaat.

 

Wat is Plexr

De voordelen:

 • Alternatief voor chirurgie
 • Zonder snijden/scalpels
 • Geen narcose
 • Geen hechtingen
 • Korte hersteltijd
 • Geen littekenvorming
 • Veilig
 • Effectief liftend resultaat

Ooglidcorrecties en rimpelverwijdering

Plexr wordt toegepast bij de behandeling van diverse huid- en huidverouderingsproblemen. Het is een veilige methode die geschikt is voor elke leeftijd. Plexr het baanbrekende alternatief voor ingrepen die tot nu toe alleen in operatiekamers uitvoerbaar waren. Plexr wordt onder andere gebruikt voor:

 1. Bovenooglid
 2. Onderooglid
 3. Bovenlip (mondgebied)
 4. Kraaienpootjes
 5. Halsversteviging
 6. Plooien (bijv. bij de oren)
 7. Allerlei soorten rimpels

Direct zichtbaar en blijvend resultaat 

Resultaten van de Plexr-methode zijn direct zichtbaar en definitief. Direct na de behandeling ziet u al dat de huid strakker is. Na vijf tot tien dagen zijn de wondjes genezen, is de zwelling weg en vallen de korstjes van de huid. Dan verschijnt een verjongde huid vol nieuw collageen. Na twee à drie maanden is het definitieve resultaat zichtbaar, omdat de huid dan compleet is verjongd en de collageenaanmaak optimaal is.

Wat is Plexr

Plexr is veiliger dan een chirurgische ingreep

Omdat u bij een Plexr-behandeling niet onder narcose hoeft en er niet in uw huid wordt gesneden, is de kans op complicaties vele malen kleiner dan bij een chirurgische ingreep. De Plexr-behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd door specifiek opgeleide doctors. Omdat er niet in de huid gesneden wordt is de kans op complicaties gereduceerd tot een absoluut minimum. Daarom is de behandeling ook buiten de operatiekamer toegestaan.

Hoe werkt Plexr?

Plexr werkt op basis van plasmastralen (geïoniseerde of geladen gasmoleculen), die de huid heel gericht en puntsgewijs aanraken. Het instrument genereert warmte, waardoor de bovenste laag van de huid gedeeltelijk verdampt. Op de behandelde plekken ontstaat een krimpeffect, wat ervoor zorgt dat de huid eromheen wordt gelift. Onder het behandelde gebied verjongt de huid zich en maakt nieuw collageen aan. Omdat de behandeling zich slechts toespitst op de oppervlakte van de huid, treedt er geen littekenweefsel in de huid op, waardoor u minder pijn en zwelling ervaart dan bij een operatie. Deze methode staat ook bekent als “Soft Surgery“.

Wat is Plexr?
Direct na een Plexr behandeling zijn korstjes te zien, het hersteltijd bedragt 7 dagen.

 

Het enige echte medische plasma-instrument

Plexr is hét instrument op basis van plasmastralen dat door doctors wordt gebruikt. Het is het enige medische instrument dat bewezen resultaten levert. Sommige imitatie-instrumenten hebben als nadeel dat ze niet nauwkeurig genoeg werken. De plasmastralen zijn niet gericht genoeg, waardoor er te veel gezonde cellen afsterven en er juist schade aan de huid ontstaat. Plexr biedt het beste resultaat met de minste complicaties.

Het Plexr-systeem is EU-gecertificeerd en wordt gebruikt voor dermatologische en plastische microchirurgie en elektrische stimulatie. Licentienummer: 16984/MDD

 

 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult